Llocs d’interès

Enllaç a un mapa amb tots els punts d’interès que hi ha a la web.
A la part superior dreta, hi ha un camp de cerca. A sota podeu seleccionar el mapa-base i una categoria o vàries alhora (per seleccionar-ne vàries, prémer ‘Majúscules’). A l’esquerra hi ha una llista amb tots els punts d’interès de la zona que esteu mirant (com més zoom, menys punts d’interès). Llegir més

Informació sobre els pobles de la Garrotxa

A cada pàgina hi trobareu informació general del poble, un petit resum de la seva historia, una llista d’indrets, una llista de les principals festes i una llista d’enllaços externs.

Per ubicar geogràficament el municipi i els veïnats que l’integren s’ha utilitzat el programa google earth amb una capa amb els límits municipals.

La part que fa referència als indrets està ordenada de la següent manera:

A cada pàgina de l’indret hi trobareu unes fotos, una petita descripció i una mapa amb la ubicació.

Nota: Les fotografies, si no s’indica la procedència, són de l’autor d’aquesta web. Si us interessa una còpia, podeu enviar un correu a aquesta adreça.

Informació de la comarca

Informació de diferents aspectes de la comarca, geografia, agricultura, ramaderia i evolució de la població. Llegir més

Mapes de la comarca

Diferents mapes de la comarca de la Garrotxa. Un amb les fronteres dels municipis, un altre amb informació de pics i serres de la comarca, un altre semblant a l’anterior però amb els noms dels municipis i més informació del parc natural de la zona volcànica de la Garrotxa, un altre que presenta el relleu de la comarca i finalment, un amb les principals vies de comunicació. Llegir més

Bibliografia

Programari